История
История

Ziaja ЕООД (ЖАЯ) е полска компания, производител на фармацевтични продукти и висококачествена козметика за лице, тяло и коса, базирана на натурални съставки. Това е семеен бизнес, стартиран през 1989 година в Гданск, Полша от фармацевтите Зенон и Александра Жая.

Козметичните продукти ЖАЯ съчетават многоуважавани традиционни съставки (като билкови екстракти и витамини) и модерните технологии. Формулите са базирани на фармацевтична експертиза. Преди излизането на пазара, всеки продукт е клинично тестван от Медицинската Академия в Гданск (Полша) и получава сертификат от Националния борд по хигиена или Института за лекарства.

Целта на ЖАЯ е да осигури най-иновативните и висококачествени продукти на конкурентна цена за мъже, жени и деца от всички възрасти. Нашите продукти са получили редица награди и признания.

Ръководството на компанията се състои от фармацевти и химици като част от тях са изследователи. ЖАЯ притежава микробиологични, изследователски, физико-химични и производствени лаборатории, както и отдел за следене на качеството. Лабораториите и системата за следене на качеството, описани в книгата за стандартите за качество на ЖАЯ, позволяват на компанията да създава продукти от най-високо качество.

ЖАЯ ЕООД е специализирана в продукти за лице (кремове, тонери и почистващи продукти), продукти за тяло (балсами и душ гелове), шампоани и балсами за коса, продукти за интимна грижа и пасти за зъби.